Ustawki

Szukasz kogoś do gry w sieci?

Moderator: Towarzysz Borys

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Davido5
Posty: 54
Rejestracja: 09 lut 2008, 11:28

AOE

Post autor: Davido5 » 10 lut 2008, 17:43

Gdzie ci forumowicze?...Ile razy mam ochote z kimś zagrać,złoić komuś dupe,a tu nic,cisza.Pomarli wszyscy czy co.Chyba,że boicie sie w dupsko dostać.To chyba bardziej realne wytłumaczenie.Jeszcze raz zostawiam moje gg,jak by był ktoś odważny.
GG:610545

Awatar użytkownika
Lemurek
Posty: 90
Rejestracja: 03 gru 2007, 16:02

Post autor: Lemurek » 11 lut 2008, 18:27

Davido, wkońcu rora ściągniesz :D (...) Wygrałem ofkorz ^^

Delfin poćwicz^^

Yarek (...) zaraz gramy, napisze potem ^^
Ostatnio zmieniony 12 lut 2008, 21:04 przez Lemurek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 11 lut 2008, 21:39

kur... jak ktoś 2 tygodnie forum nie odwiedza to już tyle postów nabite ;) davido i delfin: piszcie na gg 777199, jestem chętny do gry ;) zwłaszcza od teraz bo karte sieciową hamachi w końcu naprawiłem ^^
Obrazek

delfin_88
Posty: 3
Rejestracja: 09 lut 2008, 1:36

Post autor: delfin_88 » 13 lut 2008, 0:51

mój skill ciągle rosnie:>

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 20 lut 2008, 22:23

Nie oszpecajcie Age of Empires takimi słowami jak "skill" xP Ok? :D
Jesteś słaby albo dobry, zresztą czasem najlepszy może przegrać z najgorszym...
Jan dołożyłeś już Tiwazowi? ;D Pozdrawiam wszystkich ^^
Obrazek

KowiEU
Posty: 2
Rejestracja: 21 lut 2008, 20:04

Post autor: KowiEU » 21 lut 2008, 20:13

Witam, mam prosbe czy moglby mi ktos wytlumaczyc od dechy do dechy jak zaczac grac przez multimplayer, jak wchodze w zakladke gra sieciowa nie widze zadnych gier. Od dluzszego czasu mam ochote sobie zagrac z kims przez siec bo komputer pokonuje nawet na najwyzszym poziomie, mam neostrade wiec ip zewnetrzne wiec chyba nie powinno byc problemu.

Awatar użytkownika
Davido5
Posty: 54
Rejestracja: 09 lut 2008, 11:28

AOE

Post autor: Davido5 » 21 lut 2008, 22:17

kowiEU napisz na moje gg,a ci wytłumacze jak zagrać...Komputer to słabiak,sprubuj szczęścia zemną :p

Awatar użytkownika
Lemurek
Posty: 90
Rejestracja: 03 gru 2007, 16:02

Post autor: Lemurek » 22 lut 2008, 13:49

Albo zemną :D

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 22 lut 2008, 19:25

Jeśli coś większego planujecie piszcie: 2905324 ;)
Obrazek

KowiEU
Posty: 2
Rejestracja: 21 lut 2008, 20:04

Post autor: KowiEU » 22 lut 2008, 22:51

Piszcie do mnie na gg 2168694 z checia zagram o kazdej poze dnia i nocy...

Maćko
Posty: 11
Rejestracja: 16 wrz 2007, 20:34
Lokalizacja: Radom
Kontaktowanie:

Post autor: Maćko » 23 lut 2008, 21:17

przepraszam, ale jak w ogóle grać w AoE przez neta ? Jak wyświetlić listę gier ? jest to w ogóle możliwe ? czy trzeba zdalnie IP serwer podawać ?

Gram w AoE od początku i już nudzi mi się gra komputerem :)

Jeśli ktoś miał by chęć zagrać, lub coś większego się szykuje - 6032664 ;)
Ostatnio zmieniony 26 lut 2008, 14:25 przez Maćko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Davido5
Posty: 54
Rejestracja: 09 lut 2008, 11:28

Post autor: Davido5 » 25 lut 2008, 23:59

Jak zjawi się tu jeszcze ktoś, kto gra na wolnym tempie to niech napisze bo sami wymiatacze na szybkim się zgłaszają...610545

maro wielki I
Posty: 10
Rejestracja: 22 sty 2008, 22:46

Post autor: maro wielki I » 04 mar 2008, 15:00

ja bym chcial z kims zagrac przez necika ale w AoE II jak mam ustalić IP zewnętrzne?

Awatar użytkownika
Davido5
Posty: 54
Rejestracja: 09 lut 2008, 11:28

Post autor: Davido5 » 04 mar 2008, 16:32

maro wielki I pisze:ja bym chcial z kims zagrac przez necika ale w AoE II jak mam ustalić IP zewnętrzne?


Co ty tu o dwójce stary piszesz?Tu sie w I wymiata.Nie to forum...

machooney
Posty: 3
Rejestracja: 01 lut 2008, 21:07

Post autor: machooney » 04 mar 2008, 20:47

Jesli ktos by chcial zagrac przez neta w AGE 1 to zawsze chetnie zagram i sluze pomoca co i jak zrobic, aby mozliwe bylo takie granie w sieci. Moje GG:7664726

ODPOWIEDZ