Ustawki

Szukasz kogoś do gry w sieci?

Moderator: Towarzysz Borys

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dragon
Posty: 21
Rejestracja: 30 gru 2007, 21:56
w AoE I gram od: 0- 0-2000
Płeć: Chłopiec

Post autor: dragon » 31 gru 2007, 16:04

możemy zagrac ale ja będę nowicjuszem naprawdę dawno grałem w age a poza tym na multi to zapewne bitwy są juz w pierwszych minutach co? moje gg 10341846

reventon
Posty: 4
Rejestracja: 06 sty 2008, 17:09

Post autor: reventon » 06 sty 2008, 17:18

Kto zagra ze mną? nie jestem całkowitym nowicjuszem ale nie zaawansowanym graczem, szczeże mówiąc to lepije radzę sobie w grach typu NFS.

Awatar użytkownika
Lemurek
Posty: 90
Rejestracja: 03 gru 2007, 16:02

Post autor: Lemurek » 18 sty 2008, 15:27

Ekhm, coś na forum zrobiło się strasznie cicho, chce ktoś zagrać zemną? przypominam gg moje: 3409126 ^^


Pozdro

reventon
Posty: 4
Rejestracja: 06 sty 2008, 17:09

Post autor: reventon » 19 sty 2008, 22:09

zagrasz?

Awatar użytkownika
Lemurek
Posty: 90
Rejestracja: 03 gru 2007, 16:02

Post autor: Lemurek » 20 sty 2008, 15:24

Pewnie, pisz na gg, chyba nawet grałem już z tobą jaki nick używasz? :P

Yarek
Posty: 27
Rejestracja: 13 sty 2007, 20:16
Lokalizacja: Dęblin

Post autor: Yarek » 01 lut 2008, 18:48

Pewnego dnia z nudów myślałem gdzie mnie jeszcze nie było i sobie przypomniałem o was :) jakieś pól roku minęło a wy na [email protected]^*&$*% postów(wcześniej było niemrawo), dawno nie grałem z wami wiec bym kości prze prostował któregoś dnia:)
Mówisz, masz!- ale wszystko ma swoja cene.

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 01 lut 2008, 21:01

jak coś ja zawsze jestem chętny do gry ;) przypominam, moje gg: 777199 ;)

@Yarek
tak dawno cie nie było że już myślałem że skończyłeś z AoE. Musimy zagrać duela ;) zwłaszcza że już nie jestem taką lamką jak dawniej :D
Obrazek

machooney
Posty: 3
Rejestracja: 01 lut 2008, 21:07

Post autor: machooney » 01 lut 2008, 21:11

witam

Chcialbym z kumplem zagrac sobie w aoe1 w sieci jednkaze nie łączy nas. Wytlumaczcie mi jak mamy sie polaczyc, bo wpisuje jego ip i nie łączy i tak samo on probowal moje i nic. Gralismy w szkole przez siec lan to chodzilo pieknie natomiast przez neta nie laczy. Ogolnie to mamy obydwoje neostrade 512.
Albo niech ktos jak moze to niech poda serwer na ktorym na luziku mozna sobie pograc dowoli. Z gory dzieki i prosze wtajemniczonych o odpowiedz

Yarek
Posty: 27
Rejestracja: 13 sty 2007, 20:16
Lokalizacja: Dęblin

Post autor: Yarek » 01 lut 2008, 22:01

Kamil

Ok Kiedyś sie zgadamy i pokażesz na co cie stać he he (mam cie na gg jak co)
Mówisz, masz!- ale wszystko ma swoja cene.

machooney
Posty: 3
Rejestracja: 01 lut 2008, 21:07

Post autor: machooney » 01 lut 2008, 23:17

no ok... odkrylem zasade dzialania tego programu hamachi. I ogolnie wszystko ładnie pieknie tylko, : ja widze mojego kumpla ale nie moge sie polaczyc, on natomiast mnie nie widzi w ogole ani nic. Kto Wie jak mozna mi pomoc?prosze o odp, pzdr

Awatar użytkownika
Lemurek
Posty: 90
Rejestracja: 03 gru 2007, 16:02

Post autor: Lemurek » 03 lut 2008, 12:02

Yarek dawaj zemną, jestem największym botem bez życia rl na tym forum(ofkorz?) xP mój gg: 3409126

delfin_88
Posty: 3
Rejestracja: 09 lut 2008, 1:36

Witam

Post autor: delfin_88 » 09 lut 2008, 1:42

Siema jestem tutaj nowy, co do aoe to tylko 1 ma to coś a 2 i 3 to juz nie to samo choc graficznie wygladaja duzo lepiej, kiedys grałem w ta grę dzien i noc niedawno znowu odzył sentyment do niej jezeli ktos ma chec ze mną pograc to zapraszam moje gg7711117 jestem dostepny całą niedzielę i od poniedziałku do soboty po 19.00 :wink: :wink: :wink: :wink:

oczywiscie posiadam orginalną wersję gry tak zwaną gold edition za 30 zł:) i wole pogrywac w dodatek rise of rome:)

Awatar użytkownika
Davido5
Posty: 54
Rejestracja: 09 lut 2008, 11:28

AOE

Post autor: Davido5 » 09 lut 2008, 14:31

Siema wszystkim.Jak jest ktoś chętny do gry i uważa się za dobrego,to chętnie sie zmierze.Jeśli ktoś chce sprubowac swoich umiejętności,to jestem dostepny kazdego dnia i o każdej porze,chyba że we szkole jestem ;)

delfin_88
Posty: 3
Rejestracja: 09 lut 2008, 1:36

Re: AOE

Post autor: delfin_88 » 09 lut 2008, 20:51

Davido5 pisze:Siema wszystkim.Jak jest ktoś chętny do gry i uważa się za dobrego,to chętnie sie zmierze.Jeśli ktoś chce sprubowac swoich umiejętności,to jestem dostepny kazdego dnia i o każdej porze,chyba że we szkole jestem ;)
eh a numer gg to gdzie zostawiles?

Awatar użytkownika
Davido5
Posty: 54
Rejestracja: 09 lut 2008, 11:28

Post autor: Davido5 » 10 lut 2008, 0:56

No faktico ;) 610545

ODPOWIEDZ